pension

casa rural

hotel

B&B

Bed & Breakfast

Over B&B Casa Jeromay

Welkom bij “Bed & Breakfast Casa Jeromay”, waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Kom ontspannen en ontdekken in onze rustig gelegen Bed & Breakfast.

 

In onze comfortabele Spaanse vila kunt U heerlijk relaxen. Wij bieden u zeer

comfortabele gastenkamers  aan. Je start bij ons je dag met een heerlijk streekontbijt 

en een buitengewoon uitzicht op het mooie landschap rond de B&B. Een uitstapje

plannen ? We helpen je graag een keuze maken en zetten nieuwtjes en leuke weetjes 

voor je in de kijker !

 

Het landgoed omvat vele olijf en amandelbomen, een mooie patio, zwembad een groot terras en rustgevende vergezichten over de vallei.  Het uitzicht met haar talrijke amandel- en olijfbomen, maken deel uit van het enorme natuurgebied “Sierra De Maria Los-Velez” en bieden u alle mogelijkheden om helemaal tot rust te komen. 

 

Maar wil je uiteindelijk toch actiever zijn, dan is er in de nabije omgeving genoeg te zien en te beleven. Mooie ritten door de schitterende natuur, culturele uitstapjes, verborgen culinaire verrassingen, wandelen en of fietsen, cultuur opsnuiven of de traditionele weekmarkten bezoeken in één van de omliggende historische dorpjes, een dagje strand alles is mogelijk.

 

Werken & Ontspannen?

Na je werkdag vind je bij Casa Jeromay  een rustige slaapplaats, persoonlijk onthaal en ruime parkeer-gelegenheid. Toch nog even je laatste taken afwerken ? Er is wifi in alle kamers en de gemeenschappelijke ruimte. Je komt tot rust op het zonnige terras of aan de rand van ons zwembad of in onze grote landschapstuin en bent de volgende ochtend na een vroeg ontbijt volledig klaar voor een productieve dag!  

 

Nog meer Casa Jeromay?
Bekijk zeker ook onze wandel arrangementen, die garant staan voor een totaalbeleving. 

 

Wij verwelkomen u graag op deze fantastische en sfeervolle plek om van uw welverdiende vakantie te genieten en de mooie provincie Almeria in Andalusia te ontdekken.

 

Laat de sleur achter je, haal diep adem en vergeet alles.

 

Welkom bij “Bed & Breakfast Casa Jeromay”.