FOTO WANDELINGEN

Fotowandeling (ook wel photowalk)

 

Neem je camera mee, dan gaan we samen wandelen en foto’s maken op een diverse mooie locaties! Lijkt het je niet heerlijk om op stap te zijn met collega fotografen en op die manier je hobby te delen en nog veel te leren ook?

 

Ik trakteer op koffie of iets anders lekkers en ik gids jullie door ons fotojachtgebied in de omgeving van Vélez-Blanco. Tijdens onze fotowandelingen is er alle tijd om te fotograferen. Daarom lopen we geen grote afstanden: ongeveer 1 tot maximaal 4 km. We laten u fotogenieke onderwerpen en situaties zien. Ik vertel u tijdens deze workshop gaandeweg welke camera-instellingen zoals sluitertijd en diafragma je kunt gebruiken en waar je op moet letten qua compositie en standpunt. En natuurlijk krijg je waar nodig meer adviezen en tips.

 

Na de photowalk kunnen de gemaakte foto’s gezamenlijk bekijken, kunnen we elkaar feedback geven en kan ik het desgevraagd van tips en trucs voorzien.

Wat heb je nodig?

 

Voor deze Wandeling/workshop is elke camera geschikt: een spiegelreflexcamera, een compact camera of een systeemcamera. Elk merk is welkom. Je kunt ook met een heel simpele camera goed fotograferen! Het is wel handig dat je kunt omgaan met je apparatuur, maar verder heb je geen voorkennis nodig.Verder zijn een paar goede stevige schoenen wel aan te raden en natuurlijk bij het weer passende kleding.

Er zijn een vijftal wandelingen die wij aanbieden;

Vélez-Blanco  |  Castillo de Vélez Blanco  |  Vervallen huizen en panden  |  Landschappen  |  Vélez Rubio

voor een impressie van deze wandelingen kijk dan eens in de Fotogalerij, allemaal foto's genomen door mij, op locaties die we bezoeken tijdens een van de fotowandelingen.

 

Kosten:

 

De kosten voor deze wandeling bedragen € 25,- per persoon (inclusief consumptie).