Massage

B&B_Finca_Los_Monteros_Vélez-Blanco_alme

Ontspanningsmassage:

Elke massage doet iets voor de bloedcirculatie, versnelt de afvoer van afvalstoffen, heft blokkades op, bevordert het genezingsproces bij (sport)blessures, wordt ingezet bij het verminderen van fysieke, mentale of emotionele klachten. hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse soorten etherische olie 

 

Erotisch getinte massages zijn niet mogelijk.

Voetreflexologie:

Volgens de reflexologie staan alle organen en lichaamsdelen in verbinding met plaatsen op de voet, het betekent letterlijk weerspiegeling. Het is een drukpuntmassage die gegeven wordt op de voet en onderbenen. 

Hotstone massage:

Door de combinatie van warmte en beweging, dit wordt thermodynamica genoemd, kan de masseur dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage of behandeling effectiever is.

Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Hotstone massage is goed bij spierpijn en spierspanningen. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten en menstruatiepijn.  Door de ontspannende werking helpt het ook bij stress.